Ingrediencie pre 3 porcie:
1 karfiol
3 karotky
2 lyžice arašidového masla
3 paradajky
žlté kari
kumín,č.korenie,soľ
zázvor, cesnak
rast. olej
Postup:
V hrnci si uvaríme ružičky karfiolu a nakrájanú karotku, zlejeme vodu a pridáme olej a koreniny, poriadne premiešame v zmesi, kari a zázvorom nešetríme. Pridáme na na jemno nakrájané paradajky a arašidové maslo. Podusíme v kari a ak paradajky nepustili veľa šťavy pridáme pohár vody. Kto to má rád naplno exotické vodu môže nahradiť kokosové mlieko, je ako stvorené pre tento recept( prípadne smotana).
Recept obsahuje hlavne vitamín A, E, B3, Horčík a Fosfór.
"I like indian food"
-Not Rajesh Koothrappali
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára